Meló után!

Egy valódi szakmaközéleti vita.

Bátor kérdések, valódi válaszok, őszintén!


Meló után 15. rész >>> 

 

Beszélgetés a koronavírus turizmus-vendéglátásra gyakorolt hatásáról és az érdekképviseletek, valamint szakmai szervezetek munkásságáról…

Beszélgetőpartnerek:
Endrédi Zsolt – art’otel, Séf
Friedrich Antal – a tulajdonos
Ács Lajos – Forgó étterem, Séf
Asztalos István – a főszerkesztő

 


Meló után 14. rész >>> 

 

Beszélgetés az elmúlt fél év tapasztalatairól, a kamarai mesterképzés átalakításáról, a lezárult PILOT-ról, valamint a Magyarország étele 2020 és OKÉS Országos Közétkeztetési szakácsversenyekről és a szakmai szervezetek munkásságáról…

Beszélgetőpartnerek:
Endrédi Zsolt – art’otel, Séf
Friedrich Antal – a tulajdonos
Ács Lajos – Forgó étterem, Séf
Asztalos István – a főszerkesztő

 


Meló után 13. rész >>> 

 

Beszélgetés az elmúlt fél év tapasztalatairól, valamint a fizetések és a munkaerőkínálat kapcsolatáról…

Beszélgetőpartnerek:
Endrédi Zsolt – art’otel, Séf
Friedrich Antal – a tulajdonos
Ács Lajos – Forgó étterem, Séf
Asztalos István – a főszerkesztő 

 


Meló után 12. rész >>> 

 

A Magyarország étele 2019., az OKÉS Országos Közétkeztetési szakácsversenyekről és az oktatás struktúrájának meghatározásáról…

Beszélgetőpartnerek:
Endrédi Zsolt – art’otel, Séf
Friedrich Antal – a tulajdonos
Szabó Károly – a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő 

 
 

Meló után 11. rész

 

A szakmai szervezetek munkásságától a robotizálásig

Beszélgetőpartnerek:
Friedrich Antal – a tulajdonos
Kelemen Helmut – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő


Meló után 10. rész

 

Magyarország étele 2018. keresletéről…

Beszélgetőpartnerek:
Nótár László – a Séf
Friedrich Antal – a vállalkozó
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő


Meló után 9. rész

 

A Magyarország étele 2018. szakácsverseny tapasztalataiól

Beszélgetőpartnerek:
Friedrich Antal – a tulajdonos
Kelemen Helmut – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő


Meló után 8. rész

 

Ételnevek és szegmensek a vendéglátásban…

Beszélgetőpartnerek:

Endrédi Zsolt – a Séf
Kántor Ferenc András – a “Súlyponti tényező” 🙂
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő


Meló után 7. rész

 

Ételnevek és szegmensek a vendéglátásban…

Beszélgetőpartnerek:
Gyimesi Tamás – a Séf
Friedrich Antal – a tulajdonos
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő


Meló után 6. rész

 

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének szakácsversenyeiről…

Beszélgetőpartnerek:
Ács Lajos – a Séf
Kelemen Helmut – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő

 


Meló után 5. rész

 

A szakácsok önismeretéről és a 28/2017 (V.30.) FM rendeletről…

Beszélgetőpartnerek:
Friedrich Antal – a tulajdonos
Kelemen Helmut – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő


Meló után 4. rész

 

A hatósági kérdésekről…

Beszélgetőpartnerek:
Friedrich Antal – a tulajdonos
Kelemen Helmut – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő


Meló után 3. rész

 

 A vendéglátás fogalmáról…

Beszélgetőpartnerek:
Friedrich Antal – a tulajdonos
Szappanyos Viktor – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő


Meló után 2. rész

 

A munkaerőpiaci problémákról…

Beszélgetőpartnerek:
Friedrich Antal – a tulajdonos
Kelemen Helmut – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő


Meló után 1. rész

 

A vendéglátás általános helyzete…

Beszélgetőpartnerek:
Friedrich Antal – a tulajdonos
Ács Lajos – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő


A projekt nem jöhetett volna létre, ha nincs az: