Egy valódi szakmaközéleti vita.
Bátor kérdések, valódi válaszok, őszintén!
Meló után 15. rész >>>
Beszélgetés a koronavírus turizmus-vendéglátásra gyakorolt hatásáról és az érdekképviseletek, valamint szakmai szervezetek munkásságáról…
Beszélgetőpartnerek:
Endrédi Zsolt – art’otel, Séf
Friedrich Antal – a tulajdonos
Ács Lajos – Forgó étterem, Séf
Asztalos István – a főszerkesztő
Meló után 14. rész >>>
Beszélgetés az elmúlt fél év tapasztalatairól, a kamarai mesterképzés átalakításáról, a lezárult PILOT-ról, valamint a Magyarország étele 2020 és OKÉS Országos Közétkeztetési szakácsversenyekről és a szakmai szervezetek munkásságáról…
Beszélgetőpartnerek:
Endrédi Zsolt – art’otel, Séf
Friedrich Antal – a tulajdonos
Ács Lajos – Forgó étterem, Séf
Asztalos István – a főszerkesztő
Meló után 13. rész >>>
Beszélgetés az elmúlt fél év tapasztalatairól, valamint a fizetések és a munkaerőkínálat kapcsolatáról…
Beszélgetőpartnerek:
Endrédi Zsolt – art’otel, Séf
Friedrich Antal – a tulajdonos
Ács Lajos – Forgó étterem, Séf
Asztalos István – a főszerkesztő
Meló után 12. rész >>>
A Magyarország étele 2019., az OKÉS Országos Közétkeztetési szakácsversenyekről és az oktatás struktúrájának meghatározásáról…
Beszélgetőpartnerek:
Endrédi Zsolt – art’otel, Séf
Friedrich Antal – a tulajdonos
Szabó Károly – a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő
Meló után 11. rész
A szakmai szervezetek munkásságától a robotizálásig
Beszélgetőpartnerek:
Friedrich Antal – a tulajdonos
Kelemen Helmut – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő
Meló után 10. rész
Magyarország étele 2018. keresletéről…
Beszélgetőpartnerek:
Nótár László – a Séf
Friedrich Antal – a vállalkozó
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő
Meló után 9. rész
A Magyarország étele 2018. szakácsverseny tapasztalataiól
Beszélgetőpartnerek:
Friedrich Antal – a tulajdonos
Kelemen Helmut – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő
Meló után 8. rész
Ételnevek és szegmensek a vendéglátásban…
Beszélgetőpartnerek:
Endrédi Zsolt – a Séf
Kántor Ferenc András – a “Súlyponti tényező” 🙂
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő
Meló után 7. rész
Ételnevek és szegmensek a vendéglátásban…
Beszélgetőpartnerek:
Gyimesi Tamás – a Séf
Friedrich Antal – a tulajdonos
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő
Meló után 6. rész
Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének szakácsversenyeiről…
Beszélgetőpartnerek:
Ács Lajos – a Séf
Kelemen Helmut – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő
Meló után 5. rész
A szakácsok önismeretéről és a 28/2017 (V.30.) FM rendeletről…
Beszélgetőpartnerek:
Friedrich Antal – a tulajdonos
Kelemen Helmut – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő
Meló után 4. rész
A hatósági kérdésekről…
Beszélgetőpartnerek:
Friedrich Antal – a tulajdonos
Kelemen Helmut – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő
Meló után 3. rész
A vendéglátás fogalmáról…
Beszélgetőpartnerek:
Friedrich Antal – a tulajdonos
Szappanyos Viktor – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő
Meló után 2. rész
A munkaerőpiaci problémákról…
Beszélgetőpartnerek:
Friedrich Antal – a tulajdonos
Kelemen Helmut – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő
Meló után 1. rész
A vendéglátás általános helyzete…
Beszélgetőpartnerek:
Friedrich Antal – a tulajdonos
Ács Lajos – a Séf
Szabó Károly -a területi képviselő
Asztalos István – a főszerkesztő
A projekt nem jöhetett volna létre, ha nincs az: