A Séfklub

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete a szakmának, a szakmáról, a szakmához szól. Fontos látnunk, hogy Egyesületünk milyen szakmai pillérekre épült, és milyen filozófia mentén dolgozik.

Senki számára nem lehet kérdéses, hogy minőségi és szakmai fejlődésre van szükség az iparágban, mely csak valós szakmai összefogással kivitelezhető. Olyan minőségi változást kell elérnünk, amely alapján elindulhat egy előremutató folyamat, mely jól idomul a séfek igényeihez, így a magyar gasztronómiában is jól elhelyezhető értékkel bír.

A séfeknek megfelelő értékeket fel kell karolnunk, hogy az ágazat szereplőinek munkáját megkönnyítsük általuk.

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete a szakmában dolgozók szakmai érdekvédelmét és identitásuk megtalálását is zászlójára tűzte. Ezért ha egyetértesz céljainkkal, csatlakozz egyre bővülő táborunkhoz!

Egyesületünk

Csatlakozz

Mert mi érted is dolgozunk
Kapcsolatainkon keresztül most is érted dolgozunk, Téged is képviselünk.
Read More
Mert általunk fejlődni fogsz
Szakmai bemutatókon vehetsz részt. Folyamatos szakmai képzéseket, tréningeket szervezünk.
Read More
Mert kedvezményeket biztosítunk
Igénybe veheted az Egyesület által kiépített kedvezményrendszert! Szóval olcsóbban vásárolhatsz!...
Read More
Mert szolgáltatásokat nyújtunk
Biztosan találsz magadnak megfelelő szolgáltatást, melyeket a közösség érdekében dolgoztunk ki....
Read More
Mert segítjük az ötleteid megvalósítását
A közösség céljainak megvalósításában Te is részt vehetsz. Ez egy igen nagy presztízsértékű státusz....
Read More
Mert jövőnk csak egy van, hát tegyünk érte!
Minden korábbinál nagyobb szükség van a séfek összefogására! Mi léptünk, most Te jössz!
Read More

Célunk

Rólunk

Híreink

#vadateszem kampány a vendéglátósokért
#vadateszem kampány a vendéglátósokért
2022-11-14
Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete, a Dél-Alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület és a Miskolc és Térsége Turisztikai Közhasznú Egyesület önszerveződéssel, a Budapesti...
Séfklub: Rozmár – KOCH tészták – Chef workshop
Séfklub: Rozmár – KOCH tészták – Chef workshop
2022-11-08
2022. november 7.-én rendezte meg az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete soron következő taggyűlését. A szokásos havi taggyűlésen bemutatkoztak a Rozmár kínálatában szereplő KOCH tészták...
Magyar házibivaly és gabonával gazdagított Bonduelle zöldségek – Chef workshop
Magyar házibivaly és gabonával gazdagított Bonduelle zöldségek – Chef workshop
2022-10-04
2022. október 3-án rendezte meg az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete soron következő taggyűlését. A szokásos havi taggyűlésen bemutatkozott a Bonduelle Foodservice új gabonával és hüve...

Partnereink

Kérd a séfek segítségét!