
Bizony, újra jó volt Séfnek lenni…
2017. 02. 06.-án tartotta az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete a rendes havi taggyűlését. A gyűlésen Asztalos István, a Séfklub elnöke köszöntötte a jelenlévőket, valamint ismertette az elmúlt hónap eseményeit, történéseit, majd rátért az átadás-átvétellel kapcsolatos problémák ismertetésére és azok következményeire. Ezek után beszélt a jövőbeli terveikről, valamint az éves tervezett költségvetésről, és a közelgő, 2017. március 6-ai közgyűlésen elfogadtatásra szánt Alapszabály módosításiról, annak okairól, miértjeiről. Végül ismertette a tagsággal kapcsolatos elképzeléseit. Na, itt, ez a pont az, amikor valami elkezdődött. Szerintem nem túlzás kijelenteni, hogy ami az elmúlt hónap alatt összeverődött, az immáron egy használható és komoly tudással bíró egység, olyan egység, ami nem a kényszeres megfelelésben szenved, és amely tevékenységének legfőbb mércéjét a szakmaiság adja. Ez a kollektíva, a fiatalokkal kiegészült idősebb korosztály olyan csapatot alkot, amit…