Hogyan lehet csatlakozni?
Kérjük azokat a kollégákat, Séfeket, akik kedvet éreznek, és tenni szeretnének, valamint részt vállalni az Egyesület céljainak megvalósításában, csatlakozási szándékukat jelezzék az elnökségnél:
- Asztalos István +36/70-394-8771, email: foszerkeszto (kukac) oldalasmagazin.hu
- Danyi Gábor +36/70-613-9914. email: titkar(kukac)etrendegyesulet.hu
Az Egyesületbe való csatlakozáshoz, küldj egy önéletrajzot és egy motivációs levelet, melyben leírod, hogy miért akarsz a Séfklub tagja lenni, és melyben pár mondatban be is mutatod magad. Ezek alapján az elnökség két tagja javaslatot tesz a felvételedre, amit a tagságnak kell jóvá hagyni. (Így, ezzel a kétlépcsős rendszerrel biztosítható a magas szakmai színvonal.)
Az Egyesület a kapott motivációs levél alapján kétféle, amolyan lépcsőzetes tagságról: “pártolói tagságról”, esetleg kivételes esetekben “rendes tagságról”, vagy a csatlakozás teljes elutasításáról is dönthet.
Csatlakozási nyilatkozat (katt) >>>
.
Három féle tagdíj közül lehet választani:
➡ Aktív tagdíj: évi 40000.- Ft (Jár vele hímzett Bragard kabát, szavazati jog, logohasználat, jogsegélyszolgálat, stb.-stb.)
➡ Nyugdíjas tagdíj: évi 20000.- Ft (Jár vele hímzett Bragard kabát, szavazati jog, logohasználat, jogsegélyszolgálat, stb.-stb.)
➡ Pártolói tagdíj: évi 10000.- Ft (Nem jár vele szavazati jog, kabát, logohasználat és jogsegély, de pártolói tagként jelen lehet az egyesület rendezvényein.)
.
Aki utalna, az erre a számlaszámra utalhatja a tagdíjat, de legyetek kedvesek a közleménybe odaírni, hogy melyik tagdíjat fizetitek, valamint a neveteket és az aktuális évet is tűntessétek fel. (Példa: “Teszt Elek 2022-es Aktív tagdíj”)
.
Bankszámlaszám:
Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete
OTP Bank Nyrt. 11732150-23230301
.
(Az Egyesület fenntartja magának a jogot, a kezdeményezett tagsági jogviszony elutasításához.)
.
.
.
Miért érdemes a Séfek klubjába lejárni?
Talán azért, mert szükség van egy szakmai fórumra, ahol bármit – sőt annak az ellenkezőjét is – lehet kérdezni, vagy mondani…
Talán azért, mert a Magyar Konyhafőnökök Egyesülete olyan nemes célokat kíván megvalósítani, mint versenyek szervezése, támogatása, különféle képzések, pl. séfképzés beindítása, a magyar gasztronómia régi, jó hírének az aktuális trendeknek megfelelő képviselete, a fiatal és az idős kollégák támogatása…
Talán azért, mert a séfek a munkahelyeiken a munkavégzésük, beosztásuk miatt genetikailag magányos óriások, éppen ezért szükségük lehet egy, velük a tűzhely azonos oldalán álló közösségre…
Talán azért, mert az Egyesületbe csak úgy lehet új tag valaki, ha jelentkezik, és ezt követően az elnökség a tag felvételét javasolja, a tagság pedig ezt jóváhagyja, ezzel a többlépcsős folyamattal biztosítható a magas szakmai színvonal.
Talán azért, mert az Egyesület országos hálózatot szeretne kiépíteni, ezzel is biztosítva a fenti gondolatokkal azonosuló kollégák részvételét a klubéletben.
.
Mit vár az Egyesület a (leendő) tagjától, illetve miért legyek (vagy ne legyek) Egyesületi tag?
Egyesületi tagnak lenni az egy igen különleges, presztízs értékű státusz. Egyrészt azért, mert a tagok egy-egy klubdélutánon egy tematikus, aktuális információkat tartalmazó beszámoló meghallgatása, esetleg egy cég bemutatkozása után, kötetlen beszélgető fórumon vehetnek részt. Másrészt, mert mindenki – jó esetben – saját munkája mellett egy közösség céljainak a megvalósításában vehet részt, mint például termékajánlások, receptírások, bemutatókon való részvételek, versenyekre való felkészítések, stb.
.
Hogyan lehet részt venni egy klubülésen?
Az Egyesület plenáris üléseit minden hónap első hétfőjén, 16 órakor rendezzük.
.
Utóirat helyett:
Aki, úgy gondolja, hogy kellene valamit tenni, menni vagy jönni, ne (tejszín)habozzon, csatlakozzon! Alkotás, vita, humor, ne légy magányos séf úr!
Dr. Sándor Dénes
2002-es írása alapján