(Az esemény eléréséhez kattints a dátumra, a lefutott rendezvények képei eléréséhez pedig kattints a képekre.)
(A workshopon minden Séfklub tag díjmentesen vehet részt.
Légy Te is tag. Kérd a tagfelvételed IDE KATTINTVA)
2020. november 2.
Bonduelle & Fornetti – Chef workshop
2020. október 5.
Flora Professional – Chef workshop
2020. szeptember 7.
Upfield Professional – Chef workshop
2020. július 6.
D-Life Szénhidrátcsökkentett termékek – Chef workshop
2020. március 2.
Konyhai munkát segítő, innovatív termékek – Chef workshop
2020. február 3.
Caffe Art – Chef workshop
2020. január 6
Böllér fűszerek – Chef workshop
2019. december 2.
Évzáró taggyűlés – Chef workshop
2019. november 4.
Édesvizi- és tengeri halak – Chef workshop
2019. október 7.
Novák sajt és DamSteelPro – Chef workshop
2019. szeptember 2.
A marhahúsokról mindent – Séfklub workshop – Chef workshop
2019. június 3.
Feketeedény mosogatás okosan by Coninvest – Chef workshop
2019. május 13.
Magyarország étele 2019 – Chef workshop
2019. április 1.
Az Önellenőrzési rendelet – NÉBIH – Chef workshop
2019. március 4.
Mindent a kávézásról _ Ni-Ka Cafe _ Chef workshop
2019. február 4.
Kunsági Csirke – Chef Workshop
2019. január 7.
Naszálytej Zrt. – Chef workshop
2018. december 4.
A handlétól a grand caféig – Chef workshop
2018. november 5.
A zöldségek többre képesek – Chef workshop
2018. október 1.
Gere Pékség – Chef workshop
2018. szeptember 3.
Az amerikai konyha- Chef workshop
2018. július 2.
Porcelán és Ásványvíz- Chef workshop
2018. június 4.
Ehető virágok – Chef workshop
2018. május 7.
Tartósítószermentes vörösáruk – Chef workshop
2018. április 9.
Közgyűlés
2018. március 5.
“Beszürkülés” – Chef Workshop
2018. február 10.
Gluténmentes táplálkozás a vendéglátásban – Chef Workshop
2018. január 8.
A Nestlé CHEF folyékony alaplé-koncentrátumok – Chef Workshop
2017. december 4.
Bemutatkozik “A lepény” és az Eszes Família – Chef Workshop
2017. november 6.
A húsok világa – Chef Workshop – Ifj. Gödry Zoltán, a Helit Kft. tulajdonosa és Blendea Károly a Helit Kft. kreatív séfjének prezentációja
2017. október 2.
A köszörűsök világa – Chef Workshop – Ifj. Flaschner Kálmán, a Flaschner Kft. tulajdonosa prezentációja
2017. szeptember 4.
A kóser konyha – Chef Workshop – Szepesi Iván és Mérai József a Choco Hands kóstolással egybekötött prezentációja
2017. július 3.
BodrogSmoker – A klasszikus BBQ titkai – Horváth Zsolt, a BodrogSmoker, és a KicsiZsor Reggeliző tulajdonosának, kóstolással egybekötött bemutatója
2017. június 12.
Aviko – A burgonya 50 arca! Minden, amit a burgonyáról tudni érdemes – Szabó Károly, az Aviko Food Service, képviselőjének kóstolással egybekötött prezentációja
2017. május 8.
Termelői sajtok – Chef Workshop – Boci tejbolt – a Sajtmester prezentációja
2017. április 3.
Gastro & Hotel – Rational bemutató – Szekeres Tibor, a Rational európai képviselőjének, egyben séfjének kóstolással egybekötött prezentációja
Amennyiben Te is bemutatkoznál termékeddel, szolgáltatásoddal, vagy cégeddel a Séfklub tagjai előtt, mielőbb jelentkezz! Vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén! (Ne feledd, a potenciális vevők a Séfek!)
-
- Asztalos István +36/70-394-8771, email: foszerkeszto (kukac) oldalasmagazin.hu
Minden jog fenntartva! © Étrend Egyesület 2016