A “Segítséf” című projektünk elsősorban a cégek, termelők és forgalmazók igényei szerint lett megalkotva. Azoknak szánjuk ezt a szolgáltatásunkat, akik fontosnak érzik, hogy pontos és szakmai visszajelzést kapjanak Magyarország első számú Séfklubjától. Sokszor egy adott termék bevezetése, piacra juttatása, vagy éppen népszerűsítése nagyban megkönnyíthető, ha már a tevékenység tényleges megkezdése előtt tudjuk, miként fog arra tekinteni a gyakorlati szakma, valamint a Séftársadalom. Az a szakma és az a társadalom, mely köztudottan egyedi látásmóddal és határozott véleménnyel van megáldva.
Ha a lényegre tapintottunk és szükséged lett volna már korábban is efféle segítségre, vagy szembesültél már hasonló igényekkel a cégen beül, akkor nincs más dolgod, mint keress minket!
- Asztalos István +36/70-394-8771, email: foszerkeszto(kukac)oldalasmagazin.hu
Referenciáink:
A havi üléseinken <a teljesség igénye nélkül> az alábbi bemutatókat tartottuk!
- Cebra – francia élelmiszer alapanyagok,
- Gyulai húskombinát termékei,
- Czerman János – cukrászsütemények,
- Mirsa – mirelit alapanyagok,
- Daniel – mini zöldségek, szarvasgomba ízelítő,
- Avis Food – háztáji baromfiételek,
- Tönkölybúza fehérje bemutató,
- Rozmár és Bonduelle termékből készült ételek.
- SVED Foods Kft. kényelmi termékei: húsok, zöldségek, sajtgombóc és édes töltött leveles tészták
- Louisianai és Finnországi beszámolók,
- Gumbo kóstolás Sándor Dénes, és Zsolnay Gábor prezentálásában
- Receptkalkulációs szoftver és Michelin csillagos éttermekről beszámoló – Cseh János
- Vámunió – sushi kóstolás
- Nestlé, Roquefort és Francia zöldborsmártás
- Rozmár – Cseh János,
- Balatoni Hal- Pálvölgyi István
Minden jog fenntartva! © Étrend Egyesület 2016