Séfsegély

A “Séfsegély©” című projektünk, röviden összefoglalva, a tagjaink részére díjmenetesen igénybevehető jogsegély szolgálat.

Bizonyára mindenki találkozhatott már olyan kínos helyzettel, amit a megfelelő jogi háttér ismeretének hiánya okozott számára? Bizonyára lehettek olyan esetek is, ahol egyoldalú, vagy hiányos munkaszerződéssel igyekeztek szélesebbre szabni jogaikat a munkaadók, nem törődve a munkavállalók tisztességes keretek között elvárható érdekeivel? Bizonyára előfordulhatott már olyan is, hogy nem a megfelelő összeggel történt a kifizetés, vagy esetleg csak nagyon nehezen voltak hajlandóak a járandóságot megfizetni?

Ha ezekkel, vagy ezekhez hasonló problémákkal találkoztál már korábban a munkád során, akkor a Séfsegély© című projektünket neked találtuk ki.
(Igazából nem is kitaláltuk, hanem visszaállítottuk, hiszen az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének programjai között hasonló korábban már szerepelt.)

He pedig még mindig nem sikerült volna meggyőznünk, hogy csatlakozz az Egyesületünkbe és a tagunk légy, akkor bizonyára azt örömmel fogadod, hogy ezt  a szolgáltatást tagjaink részére most díjmentesen biztosítjuk! Nem hiszed? Járj utána!

És akkor lássuk, mire is terjed ki a Séfsegély© programunk, és mit vállalt szerződött partnerünk:

  • Minden rendes és tiszteletbeli tagnak, havi egy alkalommal ingyenes tanácsadást biztosít munkajogi ügyben
    (előzetesen egyeztetett időpontban, vagy telefonon, munkanapokon 9-17 óra között)

  • A munkavállalói szerződéstervezetet véleményezi.

  • Más ügyekben, a taggal egyeztetett, egyedi és kedvezményes megbízás alapján jár el.

A Séfsegély© című projektünkkel természetesen nem állítjuk, hogy minden munkaadó tisztességtelen lenne, mert ez nem igaz! Csupán azt gondoljuk, hogy a munkavállalói oldal nem kellően felkészült a munkajogait illetően. Ez a program éppen ebben lehet a segítségükre.

Nem szeretnénk, ha bárki kellemetlenül érezné magát, mert ez nem célunk, csupán csak a kollégáink biztonságérzetéhez szeretnénk hozzájárulni, ezáltal itthontartásukhoz szeretnénk mindenfajta segítséget megadni a részükre. Hamarosan bejelentünk egy újabb programot, mely a munkavállalói oldalról nézve megfelelően működő, a munkavállalóit megbecsülő egységek megsegítésére, kiemelté válására irányul. Szeretnénk részükre minden segítséget megadni, hogy fennmaradásukat segítsük! Jelenleg ezen a projektünkön dolgozunk!

Hogyan lehet csatlakozni?

Kérjük azokat a kollégákat, Séfeket, akik kedvet éreznek, és tenni szeretnénk, valamint részt vállani az Egyesület céljainak megvalósításában, kérjük csatlakozási szándékukat jelezzék az elnökségnél:

Minden jog fenntartva! © Étrend Egyesület 2016