Séfbérlés

Home / Séfbérlés

Bizonyára történt már olyan, hogy egy családi ünnep, vagy rendezvény esetén kényelmesebb lett volna másra hagyni a főzéssel és vendéglátással kapcsolatos gondokat. Vagy mondjuk valakit el szerettél volna varázsolni egy kellemes vacsorával, melyhez egy elismert séfet szerettél volna "bérelni", aki az ízekről és a megfelelő háttérről gondoskodik helyetted. Ha ez így van, akkor a lehető legjobb helyen jársz, hiszen ez az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének oldala, melyen belül neked indítottuk a Séfbérlés című projektünket, hogy nagy biztonsággal jól sikerüljön a rendezvényed!

Cégvezetőként is sok mindennel szembesül az ember. Az is megtörténhet, hogy beesik egy nagyobb rendezvény, amelyhez elengedhetetlenül föntos a komoly szaktudású személyzet megléte, ami komoly terheket ró az üzletekre. Ha ez így van és problémád van ezzel kapcsolatban <ami valljuk be nem ritka jelenség manapság>, akkor kérd a Séfek segítségét! Komoly szakértelemmel bíró kollégáink egészen biztosan kihúznak majd a slamasztikából, legyen szó rendezvényekről, kitelepülésekről, de akár a kóser konyhával kapcsolatban is segíteni tudunk! Nincs más dolgod, keress minket bizalommal!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Előtte azért nézz szét  a Séfek között!

Rendezvények, kitelepülések…

Zöldségszobrászat…