Itt a megújult Étrend és az ETE első közös rendezvénye az egészség jegyében

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének (Séfklub) következő nagy eseménye, az Egészséges Táplálkozásért Egyesület (ETE) szakmai partnerségével, és a két szervezet közös szervezésében megvalósuló rendezvény lesz. Ez a Séfklub első „Szakmai nap” című rendezvénye, mely a „Kezünkben a jövő!” konferenciával párosul, amely akkreditációs képzés is egyben, és amelynek  akkreditációs pontértéke: 17.

A rendezvény 2017. május 11-én lesz megrendezve a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban, ami díjmentesen lesz látogatható azok számára akik előzetesen regisztrálnak arra.

 

 

A rendezvény színvonalát jól példázza, hogy a Magyar Biokultúra Szövetség és a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. szakmai partnerséget vállalt abban. Az előadók között megtalálható lesz Dr. Roszik Péter – c. egyetemi docens (Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.) is, de előadást tart Dr. Bíró Krisztina, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) Közegészségügyi – Járványügyi – Egészségügyi Igazgatási és Védelmi Osztályának vezetője is, a lakosság egészségi állapotáról. Prof. Dr. Darvas Béla DSc – c. egyetemi tanár, a Magyar Ökotoxikológiai Társaság elnöke pedig az európai élelmiszerbiztonságot értékeli.

Az előadásokon kívül, lesznek még kerekasztal beszélgetések, szekcióülések, valamint „szakmai piactér” is.

A programok, az előadók és közreműködők teljes listáját felsorolni is nehéz lenne, így nem is tesszük. A program véglegesítése után fogunk minden információt megosztani olvasóinkkal.  

A rendezvény fő témája a hazai ökológia (organikus, biológiai, bio) élelmiszerek helye és szerepe a társadalmi étkeztetésben, de a rendezvény témáit tekintve kitér a táplálkozással összefüggő betegségekre, a szakma helyzetére, és kitörési pontjainak felderítésére is.

A rendezvényt, facebook eseményen keresztül is lehetőség van követni, ez IDE KATTINTVA elérhető!

 

Oldalas magazin