Közkívánatra egyszerűsítette a szakácsoknak szóló pályázatát a Séfklub

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete pályázatot hirdetett szakácsok és szakácstanulók részére. A pályázatban 80 darab teljes munkaruha garnitúrára (1 db szakácskabát, 1 db nadrág, 1 db kötény) és/vagy 50 darab Paul Bocuse séfkésre tudnak igényt benyújtani a pályázók.

Pályázni, annak időtartama alatt, 2017. augusztus 1. és 2017. szeptember 30-közötti időszakban van lehetőség.

 

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete <sokak visszajelzései alapján> megdöbbenéssel tapasztalta, hogy 3 évnyi munkaviszonyt leigazolni mekkora probléma manapság a szakácsok körében, ezért alkalmazkodva a felmerült igényekhez és <a visszajelzésekre hagyatkozva>  úgy döntött, hogy egyszerűsíti a pályázati feltételeket, így

 

a pályázathoz tartozó munkáltatói igazolásban a 3 éves munkaviszony helyett, elég lesz ezentúl a szakmában való tevékenységet igazolni.

 

(A munkáltatói igazolást harmadik félnek, így hatóságnak <továbbra> sem adjuk ki!)

A változtatástól függetlenül, a már beérkezett pályázatok természetesen érvényesek maradnak, azokon módosítani nem szükséges!!! A junior pályázatokban továbbra is iskolalátogatási igazolást kell csatolni! 

.  

A kiírásnak mindenben megfelelő pályázatok benyújtói a pályázatban továbbra is azonos eséllyel vesznek részt, függetlenül attól, hogy hány éves szakmai rutinnal rendelkeznek. A pályázatban a szakmai elhivatottságot, a motivációt és a szakmai gondolkodást veszik figyelembe, és jutalmazzák.

 

A pályázatról bővebben a Séfklub weboldalán informálódhatsz: www.etrendegyesulet.hu/palyazataink

 

A sikeres pályázatbenyújtás feltételei:

  • a pályázati adatlap hiánytalan kitöltése,
  • a munkáltatói-, vagy iskolalátogatási igazolás kitöltése és e-mailben való elküldése,
  • egy darab munka közbeni fénykép mellékelten való csatolása,

 

A pályázat nyerteseinek névsorát 2017. október 27-én hozzák nyilvánosságra, melyet egy díjkiosztó rendezvény fog követni.

 

A pályázat támogatói:

Gasztro Prémium Kft.

Aviko

Helit Kft.

Nestlé

Oldalas magazin