Magyarország étele 2020: Időpontváltozás

Hivatalos közlemény!
Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete tegnap kora délután válságértekezletet tartott a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskolában, a szervezők és a vezetőség képviselőinek részvételével, ahol megállapodtak abban, hogy felelős állampolgárként továbbra is mindent megtesznek a járvány elleni védekezés segítése és az egészség megőrzése érdekében.
A megbeszélésen a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs tájékoztatásait figyelembe véve – különösen a tömegrendezvények kapcsán felmerülő fokozott fertőzésveszélyre való tekintettel – a Magyarország étele 2020 szakácsverseny és a Magyar Gasztronómia napja rendezvény szervezői a Szakgimnázium és Szakközépiskola vezetőségével közösen, a szakácsok és a rendezvény látogatóinak védelme érdekben, a rendezvény elhalasztásáról döntöttek.
A Magyarország étele 2020 szakácsverseny és a Magyar Gasztronómia napja rendezvény eredetileg 2020. március 28-án került volna megrendezésre, azonban a szervezők a rendezvény új időpontjának a 2020. május 16-át jelölték meg. További információk hamarosan.